Pogledajte majstoriju Durakovića iz slobodnjaka za vodstvo Željezničara

Plavi u Konjicu

Pogledajte majstoriju Durakovića iz slobodnjaka za vodstvo Željezničara

Edmir Škorić

FK Željezničar u Konjicu protiv FK Igman igra generalku pred početak nove sezone.

Plavi su u izmiješanom sastavu krenuli meč u Konjicu, a nakon prvih 45 minuta nije bilo pogodaka.

U nastavku dva gola, po jedan na obje strane. Najprije je Duraković postigao maestralan gol iz slobodnog udarca, ali domaći su brzo izjednačili na 1:1, a strijelac je bio Graho.

Željezničaru je ovo uejdno posljednja provjera pred početak sezone i duel s Borcem na Grbavici narednog vikenda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom na sve probleme i mnoge promjene u igračkom kadru, Plavima neće biti nimalo lagana sezona, ali da ima talentovanih igrača, primjer je 18-godišnji Faruk Duraković.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Ja mislim da bi vi kao portal trebali postaviti neke norme kvalitete postavljanja video zapisa....ovo je tako jadno i neprofesionalno... Ipak živimo u doba tehnologije a ovo što vi postavljate je davno prevazidjeno...
9 2
MethodMan
Majstor
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi