Mladen Veselinović se vratio u Tuzlu

Ponovo će nositi dres Slobode

Mladen Veselinović se vratio u Tuzlu · Saznajemo

E. Škorić

Sada već bivši nogometaš Željezničara Mladen Veselinović skrasio se u Tuzli.

Kako nezvanično saznaje SportSport.ba, Veselinović je u Tuzli obavio razgovore s predstavnicima Slobode i postignut je dogovor oko saradnje u narednoj sezoni.

Ukoliko ne bude nepredviđenih promjena, krilni nogometaš potpisat će za crveno-crne i nosit će dres Slobode najmanje jednu sezonu.

Prošle sezone Veselinović je upisao 23 nastupa u Premijer ligi te je upisao dva pogotka i jednu asistenciju. Dva nastupa je dodao u Kupu BiH, te jedan u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

U Željezničar je stigao iz banjalučkog Borca na ljeto 2018. godine, a nastupao je i za Slobodu, Viktoriju Plzen, FK Most... Samo jedan je u nizu igrača koji su ovog ljea napustili Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom da je proveo lijepo vrijeme u Tuzli noseći dres Slobode, Veselinoviću neće biti potrebno puno vremena da se privikne na novu okolinu i na Tušanj na kojem je odigrao ogroman broj utakmica.

Takođe, u Slobodi će imati priliku da dijeli svlačionicu sa donedavnim saigračem Filipom Erićem, golmanom koji je branio za Željezničar, a odlučio sada kao slobodan igrač preći u FK Sloboda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Novinarcicu glupi nauci transfere ziljkic je otisao za 200k kakve vi milione spominjete,transfermarket odes i provjeris pa onda nesto kazes
9 0
Mackintosh
Zavaljaj jedan majstore bordo-smrdibubama i sve najbolje u dresu tuzlanske Slobode!
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi