Utakmica 1. kola u Bijeljini

Počinje nova sezona Premijer lige BiH: Poznati sastavi Radnika i Leotara

Midhat Šljivak

Radnik i Leotar otvaraju novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Povratnik u društvo najboljih bh. timova Leotar gostovat će u Bijeljini, a treneri Vlado Jagodić i Branislav Krunić odabrali su početne sastave:

Za Radnik će u ovom susretu od prve minute zaigrati: Aljkanović, Nikić, Sušić, Popara, Motika, Ristanović, Gogić, Marković, Đurić, Pantelić, Šubert.

Sa druge strane Leotar igra u ovom sastavu: Perišić, Milić, Paranos, Zečević, Sekulović, Ristić, Čolić, Đurić, Arsić, Nikolić, Bosančić.

Radnik i Leotar su u Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrali ukupno osam utakmica, a uspješniji je tim iz Bijeljine.

Od ovih osam utakmica Radnik je dobio čak pet, Leotar je slavio dva puta, dok je jedan susret završen neriješenim rezultatom.

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/138[/poll]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posljednja utakmica odigrana je u aprilu 2014. godine u Bijeljini, a tada je domaći tim slavio sa uvjerljivih 3:0.

Kladite se u Mozzartu na utakmice Premijer lige BiH. Prognozu meča Radnik - Leotar OSTAVITE OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.