Leotar predstavio 'transfer bombu'

Tim iz Trebinja se pojačava

Leotar predstavio 'transfer bombu' · Zvanično

M. Šljivak

FK Leotar se sa velikim ambicijama vraća u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji šampion nema namjeru da samo jedno ljeto pleše u društvu najboljih bh. tima, pa su se odlučili poprilično pojačati pred sam start nove sezone.

Danas su na Police stigla četiri iskusna fudbalera. Ugovore su potpisali Đoko Milović, Marko Perišić i Asim Zec, a tim iz Trebinja je predstavio i 'transfer bombu'.

Novi član Leotara postao je iskusni ofanzivac Ognjen Todorović koji u redove novog premijerligaša stiže na jednogodišnju posudbu iz ekipe Zrinjskog.

[facebook]https://www.facebook.com/FKLeotarTB/posts/4771673512848388[/facebook]

Ovaj 31-godišnji fudbaler iza sebe ima zaista bogato iskustvo u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i imao je velike zasluge za šampionske titule koje su Plemići osvajali.

Todorović je u bogatoj karijeri pored Zrinjskog nastupao još za Sarajevo i Slaviju, a jedno vrijeme je nastupao u inostranstvu, gdje je nosio dresove Maccabi Petah Tikve iz Izraela i turskog Adanaspora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukupno je ovaj fudbaler odigrao 277 utakmica u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a ostvario je učinak od 40 golova i 45 asistencija.

Leotar će u 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u petak gostovati kod Radnika u Bijeljini.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Napravi Leotar s 3 transfera bolji tim nego sto Zeljo ima
10 5
Cataluna
Pa za leotar i jeste grizman
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi