Prema pisanjima Canal-Supportersa

Paul Pogba novi fudbaler PSG-a?

Haris Zilić

Pred kraj mjeseca jula stiže nam još jedna bomba iz evropskog fudbala.

Paul Pogba je navodno sve dogovorio sa PSG-om, a ovu vijest prenosi canal-supporters, mediji blizak timu iz Pariza.

Pogba bi trebao postati treći najplaćeniji fudbaler PSG-a, a Parižani su ubijedili United oko odštete, tako da će Crvenim đavolima spremiti 80 miliona eura, ali i jednog igrača kako bi se ta cifra zaokružila na 100 miliona eura u konačnici.

Transfer Pogbe odmah je otvorio i pitanja oko sudbine Kylana Mbappea, koji bi u tom slučaju vjerovatno napustio PSG, jer veliko je pitanje da li bi Prinčevi mogli pokrivati tri astronomske plate, a to su novčana primanja tri najveće zvijezde Neymara, Mbappea i Pogbe.

Pogba je igrao vrlo dobro na minulom EURO-u za Francusku sve do ispadanja njegove selekcije od Švicarske u nokaut fazi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ranije se dovodio u vezu sa još nekim klubovima kao što su Real Madris, Juventus, ali kako stvari stoje karijeru nastavlja PSG-u.

Sa Pogbom bi PSG već dobio nevjerovatnu ekipu za današnji fudbal, obzirom da su ranije potpisali Donnarumma, Ramos, Wijnaldum.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.