PSG će nadmašiti Realove Galaktikose? Spremaju razmjenu koja će uzdrmati fudbalski svijet

Žele i Cristiana Ronalda

PSG će nadmašiti Realove Galaktikose? Spremaju razmjenu koja će uzdrmati fudbalski svijet

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana skrenuo je pažnju javnosti zagonetnom objavom na društvenim mrežama.

Ronaldo se još uvijek nalazi na odmoru i uskoro bi se trebao priključiti pripremama Juventusa za novu sezonu. Međutim, Portugalac je izazvao dosta pažnje objavom na Instagramu.

Naime, on je objavio fotografiju ispred svog Rols Roycea s opisom: "Dan odluke", a mnogi su to protumačili kao poruku da bi Ronaldo ovog ljeta mogao napustiti Juventus.

Ronaldo sa Starom damom ima ugovor na još godinu dana, ali se u posljednje vrijeme sve više špekuliše o tome da će napustiti klub iz Torina.

U Juventusu nemaju ništa protiv da prodaju Ronalda ovog ljeta ukoliko dođe prava ponuda jer će na kraju sezone napustiti klub kao slobodan igrač nakon što mu istekne ugovor.

L'Equipe je sinoć objavio da bi Ronalda naredne sezone mogli gledati u dresu PSG-a koji je spremio zanimljivu ponudu za Juventus, te ne bi bilo iznenađenje ukoliko oni pristanu.

Naime, Parižani nude Staroj dami razmjenu igrača, a za Ronalda u suprotnom pravcu žele poslati Maura Icardija koji je čini se postao višak u klubu iako je nedavno došao iz Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

PSG bi tako naredne sezone mogao imati nevjerovatan tim jer su već uspjeli da dovedu Wijnalduma, Hakimija, Donnarummu i Sergija Ramosa.

Ronaldo je u Juventusu od ljeta 2018. godine i u 133 utakmice je postigao 101 pogodak kao član italijanskog velikana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Penaldo je isluženi igrač, njegova forma će samo padati. PSGu više ovo marketinški znači nego igrački. Juve zna šta radi. I čuj ovo će uzdrmati svijet. Pa šta bi tek bilo da Mesdi prelazi negdje, to bi poremetilo sve svemirske konstelacije.
3 17
Adnan tz
Bajram šerif mubarek olsun
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi