Foto - Screenshot

Zanimljive scene pred utakmicu

Figo se brutalno našalio na račun visine Roberta Carlosa: Brazilac je 'pucao' od smijeha

Midhat Šljivak

Legende Reala i Barcelone odigrale su jučer egzibicioni meč u glavnom gradu Izraela Tel Avivu.

Veliki broj ljubitelja fudbala došao je da pozdravi istinske fudbalske legende, a na kraju je Real slavio pobjedu rezultatom 3:2.

Na terenu su bili igrači poput Ronaldinha, Rivalda, Luisa Figa i Roberta Carlosa, a upravo su Figo i Carlos zaslužni za salve smijeha pred početak meča.

Omaleni Carlos (168cm) bio je kapiten Reala u ovom meču. Pred utakmicu dječaci koji su sa igračima izlazili na teren su tražili fotografiju za uspomenu, a Carlos je sa velikim zadovoljstvom pozirao.

Figo se potom odlučio našaliti na račun visine čuvenog Brazilca. Iz mase je izdvojio dječaka koji je poprilično izrastao za svoje godine i koji je viši od gotovo svih igrača oba tima i doveo ga je do Carlosa.

Ovaj njegov potez izazvao je salve smijeha, a i Carlos nije mogao da vjeruje da je dječak mnogo viši od njega.

Ovako je to izgledalo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.