Perez iznio Ozilov 'prljavi veš': Unajmio bi avion i otišao u Milan zbog seksa sa djevojkom
Foto - Instagram

Pojavili se novi snimci Florentina Pereza

Perez iznio Ozilov 'prljavi veš': Unajmio bi avion i otišao u Milan zbog seksa sa djevojkom

M. Šljivak

Audio snimci koji su se pojavili u javnosti i u kojima predsjednik Real Madrida Florentino Perez žestoko vrijeđa bivše igrače i trenere privukao je dosta pažnje.

Perez je vrijeđao gotovo sve zvijezde Reala. Na meti su mu bili Cristiano Ronaldo, Raul, Iker Casillas i mnogi drugi, a nije se libio da ih naziva brojnim pogdnim imenima.

Na novom snimku koji se pojavio Perez govori o dolasku njemačkog fudbalera Mesuta Ozila u Real Madrid 2010. godine.

"Kada je Ozil došao u Madrid, tadašnju djevojku je zamijenio modelom iz Milana. Bila je sa njim sve dok mu Mourinho nije rekao da je ta djevojka spavala sa svim igračima i trenerima Intera i Milana", navodne su Perezove riječi i u audio zapisu još stoji.

"Ozil je imao 21 godinu kada je stigao kod nas. Imao je djevojku, ali je brzo upoznao noćni život i promijenio je svoj stil života. Odje*ao je djevojku i zamijenio ju je sa modelom iz Milana. Unajmljivao je privatni avion, otišao bi da je je*e i onda se vraćao u Madrid", riječi su Florentina Pereza.

Oglasi

Ime te djevojke je Aida Yespica. Ona je prije nekoliko godina priznala da je upoznala Mesuta Ozila u Madridu i da je on samo jednom došao u Milano.

"Upoznali smo se u Madridu, razmijenili telefone i jednog dana me pozvao i rekao da je u Milanu. Izašli smo na večeru bez skrivanja. Šta ja znam je li izajmio privatni avion da bi me vidio", rekla je ona za Sportmediaset prije nekoliko godina i dodala je:

"Proveli smo divnu noć zabavili smo se i više se nikada nismo vidjeli. Međutim, između nas je samo bio flert. Uostalom, mlađi je i niži od mene."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi