Ronaldinho je još uvijek čarobnjak, Carlosov udarac više nije tako moćan
Foto - EPA

Legende Reala savladale Barcelonu

Ronaldinho je još uvijek čarobnjak, Carlosov udarac više nije tako moćan

M. Šljivak

Izraelski Tel Aviv bio je jučer domaćin utakmice legendi Barcelone i Real Madrida.

Susret nekadašnjih zvijezdi dva najveća španska tima privukao je veliku pažnju, a na kraju su legende Reala slavile pobjedu rezultatom 3:2.

Dolazak Ronaldinha, Rivalda, Deca, Roberta Carlosa, Luisa Figa i drugih ispunio je tribine u Tel Avivu, a na terenu je sve podsjećalo na nekada strašne duela ovih timova.

Oglasi

Naravno, starije i kilogramima mnogo teže zvijezde oba tima malo su izgubile osjećaj za igru, a dominirao je Ronaldinho koji je imao nekoliko zaista fenomenalnih poteza.

Dodavanja bez gledanja, driblizni, pokušaj sa pola terena, digli su publiku na noge, a čuveni Brazila je zabio i pogodak sa penala za vodstvo Barce od 1:0.

Pored Ronaldinha za Barcelonu je pogodak dao Jofre Mateu, a za Kraljeve su pogađali Pedro Munitis, Alfonso Perez i Ruben de la Red.

Nekoliko pokušaja na ovom meču imao je i čuveni Roberto Carlos. Međutim, njegov udarac više nije tako moćan i nije uspio da zabije pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1599499530
Ronaldinjo komotno jos moze igrat u nekom manjem klubu.
15 0
fudo.98
Jel Pjanić igro? ??
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije