Uživali u večeri

Šabanadžović i Vranješ saigrače pred okršaj protiv Veleža odveli kod Seje Brajlovića

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža večeras igraju na Grbavici protiv grčkog AEK-a prvi meč u okviru drugog pretkola Konferencijske lige.

Rođeni su do drugog pretkola došli nakon dvije pobjede protiv Colerainea iz Sjeverne Irske, ali ih sada očekuje znatno teži protivnik u drugom pretkolu ovog takmičenja.

Na Grbavicu stiže AEK koji je favorit u dvomeču protiv Veleža, ali jasno je da će mostarski klub dati sve od sebe kako bi pokušali napraviti iznenađenje.

Igrači AEK-a doputovali su jučer u glavni grad Bosne i Hercegovine, a sinoć su odradili trening na Grbavici.

U centru pažnje bili su bh. fudbaleri Anel Šabanadžović i Ognjen Vranješ koji su sigurno pomogli svojim saigračima da shvate šta ih očekuje sutra u meču protiv Veleža.

Nakon što su završili trening Šabanadžović i Vranješ su odlučili saigrače odvesti na večeru i to na ćevape.

Igrači AEK-a boravili su kod Seje Brajlovića, a jednu od fotografija iz ovog sarajevskog restorana objavili su na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Podsjećamo, utakmica između Veleža i AEK-a igra se večeras na stadionu Grbavica od 20:30 sati.

Također, poznate su i kvote za večerašnju utakmicu prema kojima AEK ima ulogu favorita. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.