Zanimljiv dizajn

Juventus predstavio nove dresove u kojima će igrati gostujuće utakmice

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa nedavno su počeli pripreme za novu sezonu.

Stara dama je prošle sezone razočarala navijače svojim igrama i nakon devet godina dominacije nisu uspjeli da osvoje Scudetto.

Također, Juventus ni u Ligi prvaka nije uspio da napravi neki značajniji rezultat iako već nekoliko sezona pokušavaju da osvoje ovo takmičenje.

Ovog ljeta čelnici kluba su odlučili da naprave nekoliko promjena, a najzvučnija bila je povratak Massimiliana Allegrija na trenersku klupu.

Također, Stara dama je nedavno predstavila domaću garnituru dresova za novu sezonu, a sada su na red došli dresovi u kojima će igrači Juventusa igrati gostujuće utakmice.

Na ovom dresu preovladava crna boja, a Adidas je dodao i nekoliko zanimljivih detalja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.