Italijani pišu da je Pjanić svojim lajkom na Instagramu otkrio gdje nastavlja karijeru

Bh. veznjak u centru pažnje

Italijani pišu da je Pjanić svojim lajkom na Instagramu otkrio gdje nastavlja karijeru

E. Čaušević

Miralem Pjanić nakon svega godinu dana će najvjerovatnije napustiti Barcelonu.

Bh. reprezentativac je prije godinu dana potpisao za katalonski klub u koji je stigao kao veliko pojačanje iz Juventusa, ali iza sebe ima sezonu za zaborav.

Pjanić nije u prvom planu Ronalda Koemana zbog čega je imao dosta malu minutažu u prethodnoj sezoni, te se već sedmicama piše o tome da će nakon samo godinu dana napustiti Camp Nou.

Barcelona je čak nedavno ponudila Pjaniću sporazumni raskid saradnje i opciju da bez obeštećenja ode u neki drugi klub, ali je to bh. veznjak odbio jer je bio ljut zbog načina na koji žele da ga se riješe.

Pjanić je počeo pripreme s Barcelonom i čak bi večeras trebao igrati od prve minute protiv Gimnastica u prijateljskoj utakmici, ali svejedno njegov status u timu se nije promijenio.

Bh. fudbaler se povezuje s nekoliko klubova, a u prvom redu to su Juventus, Inter, PSG, Chelsea i Tottenham.

Oglasi

Međutim, mnogi su sigurni da je Pjanić najbliže povratku u Staru damu jer je i Juventus zainteresova da vrati bh. reprezentativca u svoje redove.

Mediji na Apeninima objavili su danas da se "lajk" Pjanića na Instagramu našao u centru pažnje i navode da bi mogao otkriti sudbinu bh. reprezentativca. Naime, on je lajkao na Instagramu jednu od objava vezanih za njegov transfer.

U pitanju je naslovna stranica novina La Gazzetta dello Sport na kojoj piše da Pjanić stiže u Juventus, te da je Barcelona spremna da ga pusti na posudbu, a on je ostavio lajk na toj objavi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Juve, Pjanic ahead with the discount".  And the footballer's like arrives on Instagram

Naravno, nije dugo trebalo da mediji u Italiji vide potez Pjanića i smatraju da je ovo dodatna potvrda da se bh. veznjak vraća u klub iz Torina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Velez.Red
Ko ga ****. Neka zvijezda. Godinu dana nije 3 utakmice odigrao. Postao ko Besic. Samo seree
3 2
Alaga
Ufff dosadno….
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi