Sergej Trifunović je jedan od Rođenih

Poznati glumac voli Velež: Mostar u srcu, Velež do groba

Midhat Šljivak

FK Velež napravio je veliki rezultat savladavši AEK na Grbavici rezultatom 2:1.

Iako su Rođeni u ovom meču bili autsajderi, fenomenalnom igrom i velikom borbom su uspjeli da savladaju atinski tim i da u revanš uđu sa jako dobrim rezultatom.

Čestitke za Velež stižu sa svih strana, a oglasio se i veliki navijač mostarskih Rođenih, poznati srbijanski glumac Sergej Trifunović.

"Velež - AEK 2:1.Posle 33 godine, FK Velež na mapi. Fala Želji što je uletio stadion ko i vazda, fala Sarajevu što je gorilo noćas za Mostar. Mostar u srcu, Velež do groba", napisao je Trifunović na Twitteru.

Trifunović je rođen u Mostaru i kao dječak je navijao za Velež, pa se uvijek rado vraća u grad na Neretvi.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Nikad nije krio svoju ljubav prema mostarskim Rođenim i ona je prema Veležu i Mostaru vječna.

Velež ima veliku šansu da prođe u naredni krug Konferencijske lige i sa ovakvom igrom i borbom kakvu su igrači Rođenih prikazali na Grbavici sa pravom se imaju čemu nadati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.