Foto: FK Velež

Igraju sutra protiv AEK-a

Maksimalno spremni i fokusirani za revanš: Rođeni trenirali na Olimpijskom stadionu u Atini

Endin Čaušević

Velež igra sutra u Atini protiv AEK-a revanš utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige.

Rođeni su u prvoj utakmici koja se prošlog četvrtka igrala na Grbavici uspjeli da pobijede sa 2:1 nakon preokreta i naprave veliko iznenađenje.

U taboru AEK-a su vjerovali da će se lagano obračunati s mostarskim klubom i plasirati u treće pretkolo, ali su igrači Veleža sve oduševili svojom igrom i zasluženo su došli do pobjede.

Revanš utakmica između AEK-a i Veleža igra se sutra na Olimpijskom stadionu u Atini sa početkom u 20 sati, a igrači mostarskog kluba odradili su posljednji trening pred ovaj meč.

Ono što je najvažnije za Feđu Dudića jeste što će sutra moći računati na Samira Radovca i Denisa Zvonića.

Ovaj dvojac propustio je utakmici na Grbavici jer su imali problema s povredama i Dudić nije htio ništa rizikovati. No, Radovac i Zvonić su uspjeli da se oporave i bit će sutra na raspolaganju Dudiću za utakmicu.

Rođeni su odradili i posljednji trening na Olimpijskom stadionu u Atini, te su maksimalno spremni i fokusirani na sutrašnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Treba istaći da je i travnjak na ovom stadionu u jako dobrom stanju, te da će igrači oba tima imati odlične uslove za meč. Utakmica se igra sutra od 20 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.