Najavljen meč s Pecare

Široki Brijeg na Radnik bez dvojice igrača

Admin Čaušević

Široki Brijeg će u trećem kolu tražiti prvu pobjedu u novoj sezoni. Na Pecaru stiže Radnik koji je u prva dva kola bez bodova.

Dvoboj s Bijeljincima na današnjoj konferenciji za novinare najavili su pomoćni trener Jure Ivanković i kapetan Božo Musa.

"U uvodna dva kola smo rezultatski podbacili, jer smo očekivali minimalno četiri boda. Ovo nam je nova prilika za prvu pobjedu i vjerujem kako ćemo i ostvariti naš cilj uz pomoć navijača", rekao je Ivanković i najavio kako od igrača očekuje pravu igru i pravi angažman.

"S tri boda bi se sigurno vratili u neku stabilnu situaciju, posebno nakon posljednje tri utakmice bez pobjede, i tako navijačima vratili osmijeh na lice", dodao je Ivanković.

I kapetan Musa je istaknuo kako Široki Brijeg mora pobjedom potvrditi svoju kvalitetu i tako započeti pobjednički niz nakon ispuštenih bodova u uvodna dva kola.

"Nadam se kako ćemo s tri boda protiv Radnika krenuti pobjedničkim kolosijekom. Svi u klubu priželjkujemo pobjedu. Od prve minute ćemo krenuti napadački i pokazati kako je Pecara naš dom. Ovdje smo uvijek favoriti i tako se trebamo postaviti", poručio je Musa.

Pomoćni trener Jure Ivanković se konkretno osvrnuo i na momčad Radnika koja nema nijedan bod u dosadašnja dva kola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iza njih je dosta turbulentno razdoblje, doživjeli su brojne promjene i mnogi igrači su ih napustili. Ipak, došli su mladi igrači s određenom reputacijom i kvalitetom, a i neki su igrali za mlađe uzraste Bosne i Hercegovine i Srbije. Oni na Pecari nemaju što izgubiti i takve su utakmice u pravilu najteže. No, ovaj put ćemo pametnije nego u Prijedoru, očekujem tri boda,"smatra Ivanković.

U momčadi Širokog Brijega za utakmicu protiv Radnika neće konkurirati ozlijeđeni Kristijan Medić te Valentino Vujinović koji još uvijek čeka potrebnu dokumentaciju za registraciju. Meč se igra u nedjelju od 21 sat.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.