Četiri utakmice u direktnom prenosu: Poznate satnice mečeva 3. kola Premijer lige

Mečevi se igraju u četiri dana

Četiri utakmice u direktnom prenosu: Poznate satnice mečeva 3. kola Premijer lige

E. Čaušević

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se već sutra, a na programu su utakmice trećeg gola.

U prva dva kola nove sezone najjačeg ranga bh. fudbala vidjeli smo nekoliko zanimljivih utakmica, a ovog vikenda očekuju nas mečevi trećeg kola.

Treće kolo počinje već sutra kada će se na Tušnju sastati Sloboda i Leotar, a potvrđeno je da će se ova utakmica igrati od 20 sati. Utakmicu na Tušnju sudi Adis Mulahasanović (Sarajevo), a pomoćnici su mu Moamer Čaušević i Sreten Udovičić, dok je četvrti sudija Admir Šehović.

U subotu su na rasporedu dvije utakmice, a obje se igraju u Sarajevu. Prvo se od 19 sati sastaju na Grbavici Željezničar - Posušje, a od 21 sat igra se derbi između Sarajeva i Zrinjskog.

Utakmicu na Grbavici će suditi Mirza Kazlagić (Cazin), a pomoćnici su mu Jure Musa i Boris Dujmović, dok će četvrti sudija Josip Martinović. Što se tiče meča na Koševu glavni sudija je Elvis Mujić (Banovići) s pomoćnicima Arnelom Novalićem i Goranom Dujakom. Četvrti sudija je Ermin Sivac.

U nedjelju na rasporedu je samo jedna utakmica, a na Pecari će snage odmjeriti Široki Brijeg i Radnik. Ova utakmica igra se od 21 sat.

Oglasi

Meč na Pecari će suditi Danijel Bojo (Kiseljak), a pomoćnici su mu Aleksandar Smiljanić i Radislav Kačavenda, dok je ulogu četvrtog sudije dobio Miloš Gigović.

Također, u ponedjeljak ćemo gledati jedan meč Premijer lige Bosne i Hercegovine kada će se u Mostaru sastati Velež i Rudar iz Prijedora.

Utakmica na stadionu Rođeni igra se od 20 sati, a sudit će ga Irfan Peljto (Sarajevo) s pomoćnicima Nebojšom Žugićem i Stefanom Tešanovićem. Četvrti sudija će biti Benjamin Deljković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, ranije je odgođena utakmica između Borca i Tuzla Cityja zbog nastupa banjalučkog tima u Evropi, a termin za ovaj meč će biti naknadno određen.

Treba dodati da će Arena Sport prenositi mečeve Sloboda - Leotar i Sarajevo - Zrinjski, a mečevi Željezničar - Posušje i Velež - Rudar će biti u direktnom prenosu na Moja TV.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Pocelo je, pocelo. Elvis Mujic delegiran za Sarajevo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi