Propao transfer Mate Stanića iz Širokog u Rijeku

Propao transfer Mate Stanića iz Širokog u Rijeku

E. Škorić

Mato Stanić trebao je karijeru da nastavi u Rijeci, no ipak će ostati u Širokom Brijegu.

Ovaj 23-godišnji nogometaš je postigao dva pogotka protiv Vllaznije u 3:1 pobjedi Širokog na Pecari, ali je bh. predstavnik u revanšu poražen s 3:0 i tako je ispao iz Konferencijske lige.

On je po povratku na Pecaru i pod vodstvom Tonija Karačića postao jedan od ključnih igrača Širokog, a nakon impresivne sezone dobio je ponudu Rijeke.

Rijeka je trebala da plati 150.000 eura, Širokobriježani su bili spremni da puste ovog talentovanog igrača, no u posljednji čas je posao propao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, Rijeka je u posljednji čas promijenila uslove, te ponudila manju platu od one koja je ranije dogovorena.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...sto znaci da cemo ga vidjeti vec na sljedecem okupljanju reprezentacije BiH koja sluzi za prodavanje ovakvih panjeva.
1 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije