Bez pobjednika

Remi Gradine i Tuzle City u Srebreniku

S. Grebović

Fudbaleri Gradine i Tuzle City odigrali su remi 1:1 u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Srebreniku.

Meč je igran po izuzetno sparnom vremenu na stadionu u Srebreniku. U prvom poluvremenu Džafić je imao veliku priliku za goste, ali se golamn Gradine istaknuo sjajnom odbranom.

U nastavku mnogo sadržajniji meč.

Početkom drugog dijela Elvis Mehanović je bio u sjajnoj šansi, ali ponovo golman Kršić brani. U 68. minuti šok za izabranike Husrefa Musemića.

Šabić lijepo proigrava Hasanbegovića, koji matira golmana Tuzlaka za 1:0 svog tima.

U 83. minuti Gradina je mogla i do 2:0, ali je nakon udarca Omerovića prečka bila saveznik gostiju. Samo minut kasnije uslijedila je kazna.

Konačnih 1:1 šest minuta prije kraja meča postavlja Elvis Mehanović.

Tuzla City je ovog vikenda slobodna zbog obaveza koje je Borac imao u Evropi, pa će narednu utakmicu igrati sljedećeg vikenda i to protiv Leotara u Trebinju.

Nakon dva kola tim Husrefa Musemića ima isto toliko pobjeda uz gol razliku 4:2.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.