Tuzla City umjesto derbija za vikend protiv svog 'B' tima iz Prve lige FBiH

Tuzlaci se brzo snašli

Tuzla City umjesto derbija za vikend protiv svog 'B' tima iz Prve lige FBiH

S. Mlaćo
Susret trećeg kola Premijer lige između Borca i Tuzle City je odgođen.

NS BiH je udovoljo zahtjevu Banjalučana koji se spremaju za revanš meč sa Linfieldom iz Sjeverne Irske.

Tako se mijenjaju i planovi Tuzlaka koji će umjesto na put u Banja Luku, krenuti put Srebrenika.

Tamo ih očekuje duel sa Gradinom iz Srebrenika, članom Prve lige FBiH. iZ Tuzle City su putem zvanične stranice klub iz Srebrenika nazvali svojim „B timom“.

"Fudbaleri Tuzla Cityja neće gostovati za vikend u Banja Luci, u okviru 3. kola s obzirom da je Borac tražio odgodu zbog nastupa u Evropi.

Zbog toga je trener Musemić tražio pogodnog protivnika pa je odluka pala na Gradinu. Inače B tim Tuzla Cityja koji će od ove sezone ponovo biti član 1.lige FBiH.

U Srebreniku su na posudbi Ahmed i Eldin Hasanbegović, zatim Čabrić te Mehmedović koji će se “kaliti” narednu sezonu u ovom federalnom prvoligašu te se ponovo pokušati nametnuti plavoj struci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Srebreniku u nedjelju od 18 sati“, stoji u objavi.

Tuzlaci nakon dva kola imaju maksimalan broj bodova.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1596620588
I Samir Burić je na posudbi u Gradini
7 0
Husrefbeg22
Husic i Musemic sigurno nebi odlozili utakmicu da je u pitanju Sarajevo a posto je borac to je vec druga prica. Garant da ce im borac uzeti bodove. Njima je vazno samo da uniste sarajevo.
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi