Pocrvenio protiv Zrinjskog

Koliko dugo će Dupovac biti na hlađenju?

Admin Čaušević

Utakmice četvrtog kola Premijer lige će zbog suspenzija propustiti trojica fudbalera. 

U susretu na stadionu Asim Ferhatović Hase između Sarajeva i Zrinjskog u samom finišu zbog oštrog starta direktan crveni karton dobio je Amer Dupovac.

Sudija Elvis Mujić nije previše oklijevao te je iskusnom štoperu Bordo kluba pokazao put u svlačionicu. To znači da Dupovca čeka minimalna kazna od dvije utakmice.

To znači da će 30-godišnjak zbog suspenzije propustiti gostujući susret protiv Rudar Prijedora te domaći meč sa Radnikom iz Bijeljine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protiv Rudar Prijedora poslije drugog žutog karatona isključen je Mevlin Osmić pa će defanzivac Veleža propustiti gostovanje Radniku u 4. kolu.

Još jedan meč suspenzije je ostao fudbaleru Leotara Filipu Kolaku za crveni karton protiv Borca. Kolak će pauzirati i za vikend protiv Tuzla Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.