Torlak nakon poraza Sarajeva: Sabrina vedri i oblači u FKS, a Sebija u zdravstvu...

Zanimljivo poređenje

Torlak nakon poraza Sarajeva: Sabrina vedri i oblači u FKS, a Sebija u zdravstvu...

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva poraženi su sinoć na svom terenu od Zrinjskog (0:2) u okviru derbija trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Za bordo tim je ovo bila već treći poraz na domaćem terenu u novoj sezoni uključujući i nastup u Evropi što se sigurno nije desilo dugo vremena.

Sarajevo je odigralo veoma lošu utakmicu što su igrači Zrinjskog uspjeli da iskoriste, te su na kraju s tri boda napustili stadion Asem Ferhatović-Hase.

Zrinjski je do prednosti stigao u 25. minuti kada je Tičinović pogodio nakon asistencije Bašića. Samo deset minuta kasnije bilo je sve već jasno.

Bilbija je sjajno petom ostavio loptu za Bašića koji pogađa mrežu Dizdarevića za 2:0 i ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat ove utakmice.

Novi poraz Sarajeva izazvao je veliko nezadovoljstvo navijača na tribinama koji su skandirali "Uprava napolje". Jasno je da nisu zadovoljni rezultatima kluba u posljednje vrijeme i traže promjene.

Na Facebooku se oglasio i nekadašnji defanzivac bordo kluba Sedin Torlak koji je na zanimljiv način odlučio da opiše situaciju u Sarajevu.

"Sabrina vedri i oblači u FKS, a Sebija u zdravstvu. Iskreno ne znam gdje je stanje lošije", napisao je na Facebooku bivši fudbaler Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Opis nije dostupan.

Sarajevo se nakon tri odigrana kola nalazi na sedmoj poziciji s tri boda. Bordo klub je doživio poraze na svom terenu od Tuzla Cityja i Zrinjskog, dok su upisali pobjedu na gostovanju u Posušju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GangEvil877777
SABRINA MATER TI UMRLA AKO BOGDA A I TI SA NJOM,KASUM JE BEM TI PORODICU POGINULI SVI REDOM PA DA SLAVIMO.
4 39
Stanley
Kakav mentol je ovaj Torlak hebo sve svoje
15 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi