11

Komentari (11)

Husrefbeg22
Svi ostali s crvenim jednu utakmicu a za igraca Sarajeva specijalni tretmani. Sudiji Mujicu bi trebalo zabraniti da ude u grad Sarajevo. idiot, koliko je samo stete nanio Sarajevu, vise od svih sudija zajedno. Samo u nekoliko zadnjih godina koliko nas je pristrasnim sudenjem kosta titula i crvenih kartona??? Definitivno najveci dusman FK Sarajevo!
bk123
aj nemoj ha****vat u ovoj situaciji nije mogo ništa nego dati mu crveni, a sad koliko će bit kažnjen nije do njeg
Brazuka
Dvije utakmice realno. Start žestok. Joj pitarske priče. Stimali osvajali i sutili a sad ih kao mrze svi haha
nedoni46
Samo pojasnjenje, kad igrac dobije dva zuta kartona to je jedna utakmica, kad je direktan crveni onda je 2+ zavisi od tezine starta.
BordoBijeli
@Husrefbeg22 2.zuti karton(crveni)=1 utakmica pauza,direktan crveni karton=2 utakmica pauze.Tako je uvijek bilo i vazi za sve klubove tako.Realno za onaj start trebao je i vise od 2 utakmice dobiti.A sudjenje i vise nego korektno bilo.Jbg glupost veliku napravio Amer
Plavivozdobarskroz
10 utakmica suspenzije papku i novcana kazna. Mogao je momku karijeru zavrsiti majku mu hebem ispravljenu.
Mackintosh
Dupe na hladjenju hahahahahahahahahahahahaha Gologuzan kraj lavora
Pikachu11
5 utakmica za ono minimum.
nedoni46
5 je puno, al je 2 zato malo
Realist
Čist crveni karton
GangEvil877777
Ma kakvi nije mu ni nogu slomio hahaahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.