Čamber sa menadžerom na potpisu ugovora

Mostarski klub se oglasio

Zrinjski prodao igrača u klub iz Serije A · Zvanično

Haris Zilić

Ekipa Zrinjskog i zvanično je prodala igrača u Seriju A.

Mladi David Čamber novi je član Venezije koja je prošle sezone izborila promocju u Seriju A, a ovu informaciju mostarski klub je potvrdio na svojim zvaničnim kanalima.

"HŠK Zrinjski Mostar može službeno potvrditi transfer Davida Čambera u Venezia FC, talijanski klub koji će u ovoj sezoni nastupati u Lega Serie A.

Šesnaestogodišnji napadač u naš klub je stigao 2019. iz HŠK Posušje, u prošloj sezoni nastupao je za U17 momčad koja je osvojila naslov prvaka BiH, a prije šest mjeseci potpisao je prvi ugovor postavši najmlađi profesionalac u povijesti HŠK Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Davidu želimo puno sreće i sportskog uspjeha u budućnosti", stoji u saopštenju HŠK Zrinjski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.