Foto - EPA

Busquets u posjeti kod bivšeg saigrača

Novi kapiten Barcelone stigao u dom Messijevih: Niko ne vjeruje da je zaista kraj

Midhat Šljivak

Lionel Messi više nije igrač Barcelone.

Katalonski klub jučer je šokirao svijet objavom da Messi neće nastaviti saradnju sa Barcom i Argentinac će po prvi put u karijeri obući dres nekog drugog kluba.

Navijači Barcelone su u šoku. Ostali su bez čovjeka koji im je donio dosta radosti, a i igrači katalonskog tima ne mogu da vjeruju da Messi više neće biti pored njih.

Odlaskom Messija novi kapiten kluba postat će Sergio Busquets. Zamjenici su Gerard Pique i Sergi Roberto, a novi kapiten je danas odlučio da posjeti Messija.

Busquets je danas stigao u dom Lionela Messija, a njegova supruga Elena se na Instagramu oprostila od Leove Antonelle.

"Prijateljice, ne možeš ni naslutiti kakvu prazninu ostavljaš u mom srcu, ali daljina nam neće biti pepreka. Volimo vašu porodicu i želimo vam svu sreću u novom životnom poglavlju", napisala je Elena.

Favorit za dovođenje Messija u klub je PSG, ali povezuje se još i sa odlaskom u Chelsea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/179[/poll]

Uskoro će se vjerovatno oglasiti i Messi koji je i sam šokiran i iznenađenjen nakon što je klub objavio da saradnja sa njim neće biti nastavljena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.