Pep Guardiola govorio o dolasku Kanea i Messija u Manchester City
Foto - Screenshot

Menadžer Cityja sasvim jasan

Pep Guardiola govorio o dolasku Kanea i Messija u Manchester City

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester City Pep Guardiola govorio je danas na press konferenciji o potencijalnom dolasku Harryja Kanea i Lionela Messija u Manchester City.

Nakon što se Kane nije pojavio na treningu Tottenhama i nakon što je Barcelona objavila rastanak sa legendarnim Messijem, odmah su počele špekulacije o dolasku ovih fudbalera na Etihad.

Guardiola je danas govorio o njima, a potvrdio je kako engleski prvak neće potpisati Messija.

"Potrošili smo novac na Jacka Grealisha i on će nositi dres sa brojem 10. Mislio sam da će Leo ostati. Sad on nije u našim planovima", rekao je Guardiola.

Što se Kanea tiče Guardiola je i tu bio sasvim jasan.

"On je igrač Tottenhama i ako Tottenham ne želi pregovarati, ta priča je završena. Ako žele pregovarati, mnogi klubovi bi ga željeli u svojim redovima. Mi nismo izuzetak. Zainteresovani smo i naravno da ćemo pokušati", istakao je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City jučer je dobio još jedno veliko pojačanje. Doveli su Jacka Grealisha iz Aston Ville za čak 100 miliona funti i postavili su aposlutni transfer rekord u engleskom fudbalu.

Menadžer Građana je također potvrdio da Bernardo Silva i još dva ili tri fudbalera žele otići i da će pokušati realizovati njihovu prodaju do kraja prelaznog roka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amex
Apsolutno precijenjen.. cujj sto miliona...
3 1
Kiss
Koje pare za tog Grealisha a po mom mišljenju ne vrijedi ni 50 miliona,vrijeme će pokazati
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi