Foto - EPA

Hoće li ih iko zaustaviti?

Ovo je mogući sastav PSG-a za novu sezonu: Izgleda zastrašujuće

Midhat Šljivak

Francuski viceprvak PSG vjerovatno je novi tim Lionela Messija.

Nakon rastanka sa Barcelonom, Leo će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Parizu, gdje će provesti naredne dvije godine.

Dolaskom Messija PSG će zaključiti zaista spektakularan prelazni rok u kojem su se itekako dobro pojačali.

Prethodno su dres francuskog velikana zadužili Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Sergio Ramos i Georginio Wijnaldum i sa zvijezdama koje su već tu PSG će imati jedan od najjačih timova ikad.

L'Equipe je sastavio mogućih 11 za narednu sezonu, a on izgleda zaista zastrašujuće.

Svlačionica PSG-a je navodno veoma sretna zbog potencijalnog dolaska Messija. Navodno je Neymar stavio i svoju 'desetku' na raspolaganje, ali je Messi to odbio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/180[/poll]

Leo planira u PSG-u nositi dres sa brojem 19 kojeg je nosio jedno vrijeme u Barceloni i reprezentaciji Argentine. Ovaj broj u PSG-u trenutno nosi Pablo Sarabia.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.