PSG zakupio Ajfelov toranj za 10. august - razlog može biti samo jedan
Foto - EPA

Messi stiže u Pariz?

PSG zakupio Ajfelov toranj za 10. august - razlog može biti samo jedan

Midhat Šljivak

Francuski viceprvak PSG navodno je zakupio Ajfelov toranj za 10. august, a razlog u ovom slučaju može biti samo jedan. 

To je naravno dolazak Lionela Messija u Pariz, jer je PSG glavni kandidat za dovođenje sada već bivše zvijezde Barcelone.

Nakon što je Barcelona saopštila kako saradnja sa Messijem neće biti nastavljena, PSG se odmah aktivirao i francuski klub je najveći favorit za njegovo dovođenje.

Da bi Messi mogao završiti u Parizu govori i podatak španskog novinara Josea Alvareza da je PSG zakupio Ajfelov toranj za utorak 10. august.

[twitter]https://twitter.com/IntChampionsCup/status/1423676687590514689[/twitter]

Mnogi pretpostavljaju da je razlog dolazak i predstavljanje Messija ispred simbola Pariza, a vidjet ćemo hoće li to zaista tako i biti.

Oglasi

Posljednji put kada je PSG izajmio Ajfelov toranj bilo je na predstavljanju Neymara koji je 2017. godine stigao u Pariz iz Barcelone za 222 miliona eura.

Xavijeva poruka Messiju

Rastanak Lionela Messija i Barcelone glavna je tema svjetskih medija u protekla 24 sata.

Barcelona je jučer šokantnom objavom saopštila da Messi zbog finansijskih problema ne može ostati u klubu i legendarni Argentinac je sada slobodan igrač.

Od Messija se opraštaju navijači i igrači ovog kluba, a poruku je poslao i legendarni Xavi Hernandez, koji je sa Messijem u Barceloni osvojio apsolutno sve.

Xavi je Messiju poželio sve najbolje u novim izazovima.

"Kao cule, kolega i prijatelj, mogu ti samo zahvaliti za sve što si napravio za nas u proteklim godinama. Šta god budeš radio, želim ti sve najbolje", poručio je Xavi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Messi je od Xavija naslijedio kapitensku traku u Barceloni kada je čuveni veznjak napustio klub 2015. godine.

Četiri sezone nakon Barce Xavi je proveo u katarskom Al Saddu, gdje sada radi kao trener, a ranije se povezivao i sa preuzimanjem klupe katalonskog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Sada ce u Barceloni iskociti neki novi klinci , dosad su ovisli o Mesiju sada ce svi morati zapeti guzovima .
6 3
Maestro
I kaže nije sve u parama a izabrao je baš siromašan klub nema šta! Pa što ne ode u Atletico Madrid kod prijatelja Suareza a ne u bogataški kod prijatelja Neymara? Na kraju se ispostavi da su to teški plaćenici
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi