30

Komentari (30)

Mele
Neymar. Messi, De Maria i jos na vrhu Mbappe. Nije to za za****nciju, tu su Wijnaldun, , Veratti, pa Icardi, Sharabia, itd , mogu na vrh Evrope sigurno. Ako ne bude povreda, naravno.
Beclija90
I opet nece osvojit CL
RZ88
krems_krems12
Hoce opet Lille ili Lyon.
cccccc
Sama cinjenica koliko je Ronaldo gladan para govore i njihovi profili na Instagramu. Obojica dobijaju milione za objave na toj drustvenoj mrezi, Ronaldo ima preko 3000 objava dok Mesi tek malo vise od 600. Da li treba vise ista dodati nakon ovoga? Ovo može raditi samo nezasitna gnjida kao ronaldo. Nikada on neće moći u istu rečenicu sa messijem ni kao igrač ni kao čovjek...
IvanKing
O čemu li ti pričaš glupane glupi , samo Bog zna, žao ti što ti sada Barcelona propada, šta ćeš ništa nije vječno ni Messi u Barceloni izgleda.
JuventinoBK
BaboBih Nogometas Zoilomas memara86 Covjece uporediti Cavija,Iniestu i Pjanica,iako ga naravno volim i jako mi je zao sto je imao ovakav pad u karijeri koja je mogla biti jos puno bolja,u bilo kojem segmentu je isto kao porediti Mercedesa i Trabanta. Gvardijan Eh ovako da svim degenima poglupim objasnim jos jednom. Lesi je imao platu 90m eura, ukupno 138 sa bonusima godisnje. Na to dodajte porez od 47% u spaniji (znaci moroncici, znam koliko je u kojoj zemlji porez, toliki sam doktor za fudbal). To je ukupno preko 200m godisnje je kosto barsu. Pohotni patuljak odurni. Za to vrijeme moj Ronaldo je imao pisljivih i jadnih 21 m u realu, ****ar perez ga slagao da ce mu povecat platu, ovaj cekap godinu dana puko mu film odmah nakon osvajanja LS reko da ga ne cijene i otisao. Laporta je sad izjavio da su dugo pregovarali i da je snizio platu. Zadnji dan kad su trebali da potpisu ugovor nisu uspjeli jer je la liga koja je do tad govorila da je sve ok, nakon konacne analize rekla da je ipak plata prevelika idalje i ne moze da prodje salary cap. Jedino sto je preostalo da pohotni patuljak pristane na normlanu platu oko 30m, znaci da drugi put skresu, a on nije htio. Otisao je u psg gdje ce imat 40m eura. Eh, sad naivna gamadi samo Bog zna koliko ce mu seici jos da daju na crno. S obzirom da znamo kakvo je to malo pohotno govance trszit ce sto miliona e. Eh sad, pogledajte kako je imao ljubav za klub koji je jedini odlucio da naprabi od njega fudbalera i hranio ga steroidima
JuventinoBK
Mala greska na pocetku prilikom kopiranja. Imam spremljena imena degena, a tu naravno treba dodati @malmi suomi i @bogati dijasporac, amar Sahin
cccccc
Messi ti je gnjida jer je odbio 30 miliona, a u isto vrijeme pišeš da je Ronaldo imao pišljiva 23 miliona + razne bonuse u Realu i da bi svako otišao. Zašto imaš dvostruke standarde? Ako je Messi gnjida onda je gnjida i Ronaldo. U svakom slučaju Messi nije otišao zbog plate iz barcelone kao Ronaldo iz Reala što je i Laporta potvrdio. Laporta: "Leo već ima druge ponude, ali želim naglasiti da je u Barceloni želio ostati za znatno manje novca nego što su mu drugi nudili. Pokušali smo sve."
cccccc
JuventinoBK, e moje dijete. Prvo i osnovno, Barcelona je tek sada jedva registrovala i ove nove igrače što su doveli , a ti sad pričaš o tome da su dali messiju 30 miliona i da sa tom platom od 30 miliona ne bi probili salery cap? pa jesil ti pri sebi? Pišeš da je messi pristao na platu od 45 miliona ali nije htio od 30? pa da je to tako oni bi se riješili grizmanna ili coutinha i njegove plate i potpisali bi ugovor sa Messijem. Zar stvarno očekuješ u to da će ti neko povjerovati da su odabrali grizmanna ili coutinha prije messija? šta je sa tvojom glavom? razmišljaš li prije nego što nešto napišeš? Da je to tako Barca bi se jednostavno riješila jednog od njih dvojice i ni imali problem potpisati ugovor sa Leom.
cccccc
Sama cinjenica koliko je Ronaldo gladan para govore i njihovi profili na Instagramu. Obojica dobijaju milione za objave na toj drustvenoj mrezi, Ronaldo ima preko 3000 objava dok Mesi tek malo vise od 600. Da li treba vise ista dodati nakon ovoga? Ovo može raditi samo nezasitna gnjida kao ronaldo. Nikada on neće moći u istu rečenicu sa messijem ni kao igrač ni kao čovjek.
Bhf
JuventinoBK@samo jedno pitanje ako moze?Jeli radis za Bill Gates ili slucajno za ovog Musk(Tesla)kako vec bijase?Pa covjece sa tolikom pameti i tolikom sposobnoscu nebo ti je granica.Sta radis u Bosni onda?
Malmi_Suomi
@Bhf šta radi u Bosni?
Pa vidiš da jede govvna po portalu. Od posla glave ne može da digne. Hahahaha vozdra
ghast0
Naučio od tebe hahaha
JuventinoBK
Cccc ri di bas glup ko k, najgluplji. A portalu. Znaci ronaldo ima 21 milion, a messi ima 138 i tebi je to isto. Auh kolko si glup
bk123
Još će go***na Neretvom proći prije nego li PSG osvoji Ligu prvaka...ako budu imali sreće možda budu u polufinalu ali samo ako budu imali sreće.
JuventinoBK
Jeste vi naporni sa tom mrznjom prema psg city
bk123
JuventinoBK ne mrzim ja nikog pa ni PSG nego čisto tako mislim. Previše je tu zvijezda svaka ima ogroman ego bit će to nemoguće držati pod kontrolom, tu će biti više svadje nego sklada.
JuventinoBK
Oni bi osvojili ls prosle sezone da im se nije pobrijedilo onoliko igraca protvi sitija, a ti nemoj mnogo da mislis
bk123
i ja bi dobio Jack pot da sam uplatio...to šta bi bilo kad bi bilo je šuplja priča
Ade1
Osvojit će Francuski kup, ako ove godine nalete na Bayern ima da him vrate milo za drago, Messi, Neymar i Mbape jesu veliki igrači ali dali mogu zajedno igrati hmm teško
JuventinoBK
Kakav ****ni bajern, propo ko celik
Ade1
@JuventinoBK cuj to kad su propali? Bayern propo? Stvarno nisam znao heee
Voland
Siroti Wijnaldum Veratti ima da crknu dok budu pokušavali stići sve u odbrani, i pokriti sav prostor koji ostavi ova trojka gore kad krenu u napad (Messi-Mbappe i Neymar). Jaka tranzicijska ekipa bi pošutala ovaj Dream team gore.
JuventinoBK
Cuj siroti, hahshsh joj mrznje, pa ima da jedu njih dvojica
Voland
Kakve mrznje. Zašto bih mrzio PSG? U modernom (top) fudbalu, 10 igrača mora igrati odbranu tj imaju defanzivne zadatke, ostavlja se prostor da bar jedan igrač bude razrješen te duznosti. U satavu koji su naveli tri igrača su takva, sto znaci da se ostali moraju lomiti da stignu sve pokriti. Messi sigurno ne igra odbranu, kao ni Mbape, a vidjet cemo kako ce se Neymar ponasati, kad Bernat (ili drugi lijevi bek) istrci u napad, hoce li ostati da pokriva njegov prostor zbog eventualne kontre, i hoce li pomagati u udvajanju protivničkog krila sa lijevim nekom. Sumnjam.
Arnel925
Sigurno je da Mbappe neće ostati. Plate su prevelike. Ostala mu je godina ugovora a neće sa produži hoće u Madrid.
JuventinoBK
Itekako ce sad ostat i lroduzit ugovor. Nemaju veze plate jer ljudi ne trose na trasnfere nit ce trositi. Barsa je poted velikih plata ogromne oare davala na transfere
kn0x
Nece da moze, dokaz je city vec gpdinama a i oni isto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.