Zrinjski domaćin Plavim

Jakirović na Željezničar kao i na Sarajevo

Admin Čaušević

Zrinjski dva kola u nizu igra protiv sarajevskih rivala. 

Plemići su u trećem kolu uspješno apslolvirali gostovanje na stadionu Asim Ferhatović Hase. U dominantnom izdanju sa 0:2 savladano je Sarajevo.

Večeras će Pod Bijelim brijegom Zrinjski biti domaćin Željezničaru, a interesanto da je trener Sergej Jakirović ima praktično identičan igrački kadad kao u prethodnoj rundi.

Naime, Jakirović će na raspolaganju imati istih 20 igrača kao protiv Sarajevo, a vrlo je vjerovatno da će i startna postava izgledati isto ukoliko u posljednji čas ne dođe do iznenađenja.

Golmani: Soldo, Kukić;

Odbrana: Čoko, Barišić, Ćorluka, Jakovljević, Bekić, Magdić;

Vezni red: Zlomislić, Malekinušić, Bašić, Šošić, Savić, Gadže, Juranović, Kamenar, Tičinović, Vazda;

Napad: Bilbija, Mašić;

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, starteri na Koševu bili su: Kukić, Barišić, Bašić, Ćorluka, Bekić, Savić, Jakovljević, Juranović, Kamenar, Tičinović, Bilbija.

Utakmica protiv Plavih s Grbavice počinje u 21 sat, a pravdu će dijeliti Sabrija Topalović iz Zenice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.