Zrinjski prodao igrača u klub iz Serije A
Čamber sa menadžerom na potpisu ugovora

Mostarski klub se oglasio

Zrinjski prodao igrača u klub iz Serije A · Zvanično

H. Zilić

Ekipa Zrinjskog i zvanično je prodala igrača u Seriju A.

Mladi David Čamber novi je član Venezije koja je prošle sezone izborila promocju u Seriju A, a ovu informaciju mostarski klub je potvrdio na svojim zvaničnim kanalima.

"HŠK Zrinjski Mostar može službeno potvrditi transfer Davida Čambera u Venezia FC, talijanski klub koji će u ovoj sezoni nastupati u Lega Serie A.

Šesnaestogodišnji napadač u naš klub je stigao 2019. iz HŠK Posušje, u prošloj sezoni nastupao je za U17 momčad koja je osvojila naslov prvaka BiH, a prije šest mjeseci potpisao je prvi ugovor postavši najmlađi profesionalac u povijesti HŠK Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Davidu želimo puno sreće i sportskog uspjeha u budućnosti", stoji u saopštenju HŠK Zrinjski.

HŠK Zrinjski Mostar može službeno potvrditi transfer Davida Čambera u Venezia FC, talijanski klub koji će u ovoj sezoni...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Friday, August 6, 2021
Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Sretno momku, mlad a već potpis profi ugovora u inostranstvu. Ne podržavam odlazak tako mladih igrača ali ovo je dokaz da nešto vrijedi.
11 0
goku_iz_sirokog
Dugo je bio sa seniorima, al sretno momku valjda ce uspjet
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi