HŠK Zrinjski ostao bez bitnog kotača u ekipi

Feđa Kulaglić odlazi sa mjesta trenera golmana

HŠK Zrinjski ostao bez bitnog kotača u ekipi

Midhat Šljivak

HŠK Zrinjski ostao je bez veoma bitnog kotača u ekipi.

Nakon sedam godina Feđa Kulaglić napušta mjesto trenera golmana Plemića i karijeru nastavlja u inostranstvu.

Kulaglić je već dogovorio novi angažman. On će ovaj posao u budućnosti obavljati u Kuvajtu, gdje će pojačati stručni štab prvaka Al Arabija.

U ovom timu trener je hrvatski stručnjak Ante Miše koji je jedno vrijeme također radio kao trener Zrinjskog - 2018. godine.

Zrinjski je tako ostao bez veoma bitnog člana stručnog štaba, a vidjet ćemo ko će doći na njegovo mjesto.

Feđa Kulaglić je radio sa brojnim poznatim golmanima koji su branili za Zrinjski u proteklim godinama, a on je isticao kako su najvkalitetniji bili Ratko Dujković, Goran Karačić, Kenan Pirić i Ivan Brkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa Plemićima je Kulaglić osvojio tri titule prvaka Bosne i Hercegovine i ovako kvalitetnog trenera bit će svakako jako teško zamijeniti.

Zrinjski je novu sezonu počeo jako dobro. Još uvijek nisu primili gol u dvije utakmice, a naredni izazov stiže protiv Željezničara u Mostaru.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Raspad ujke
1 4
bk123
Fedja brate sretno u novom izazovu u karijeri...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi