FOTO: FK Sarajevo

Rudar Prijedor starta očekivano

Sastav Sarajeva je prepun primoranih iznenađenja

Admin Čaušević

Od 17 sati na Gradskom stadionu u Prijedoru Sarajevo će biti gost domaćem Rudar Prijedoru. 

Novajlija u Premiejr ligi u ovaj meč ulazi pun samopouzdanja poslije gostujuće pobjede nad Veležom i trener Nikica Milenković nije previše mijenjao u odnosu na taj susret.

S druge strane Sarajevo traži trijumf poslije poraza od Zrinjskog na svom stadionu. Bordo tim će u ovom meču nastupiti bez Fanima, Sušića, dok u timu nema i Velkoskog, Ševelja, Lazića, Oremuša te suspendovanog Dupovca.

Upravo iz tog razloga stručni štab Bordo tima je praktično bio primoran da napravi niz iznenađenja u startnoj postavi, a kapitensku traku će danas nositi Hebibović.

FK Rudar Prijedor: Šćekić, Pekija, Pavlović, Snatos, Burazor, Mandić, Dojčinović, Amoah, Zekanović, Jakupović, Redžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Šabanović, Hebobović, Đokanović, Bodul, Ramić, Bagarić, Palić, Kurdić, Kobiljar

Za dijeljenje pravde zadužen je Antoni Bandić iz Gruda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.