Velež gostuje u Semberiji, Borac i Sarajevo idu na megdan novajlijama u ligi
FOTO: A. Čaušević

Tri meča Premijer lige BiH na programu danas

Velež gostuje u Semberiji, Borac i Sarajevo idu na megdan novajlijama u ligi

H. Zilić

Nastavlja se četvrto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu, a danas na rasporedu su tri meča.

Program od 16:55 otvaraju Posušje i aktuelni prvak ekipa Borca. Posušaci na startu sezone imaju tri poraza i gol razliku 0:5, a duelom protiv Borca završavaju paklen raspored na startu nove sezone. Sa druge strane Bnjalučani su loše otvorili sezonu sa dva remija protiv Željezničara i Leotara, tako da su danas na jugu naše zemlje pod imeprativom trijumfa.

Od 17 sati Rudar Priejdor će dočekati ekipu Sarajeva. Bordo tim na startu sezone ima trijumf i dva poraza, tako da je cilj jasan, a to su tri boda u Prijedoru, međutim domaći Rudar je remijem protiv Širokog i trijumfom protiv Veleža pokazao da neće biti navian protivnik ove sezone, tako da nas očekuju uzbuđenja i u Prijedoru.

U posljednjem meču kola, večeras od 19 sati Radnik će u Bijeljini dočekati ekipu Veleža. Mostarci dolaze nakon evropskih izazova i već su mislima u revanšu protiv Elfsborg, ali moraju skocentrisano odigrati u Bijeljini Obzirom da su prošlo kolo poraženi od Rudara sa iznenađujućih 0:2. Radnik se bodom u Širokom malo trznuo nakon dva uvodna domaća poraza, a sigurno će i večeras tražiti pozitivan rezultat u duelu protiv Veleža koji je favorit u ovom meču.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi