Sarajevo oslabljeno u Prijedoru, Sablić očekuje motiviranog rivala

Bordo tim otputovao u Prijedor

Sarajevo oslabljeno u Prijedoru, Sablić očekuje motiviranog rivala

Edmir Škorić

SEkipa FK Sarajevo otputovala je u Prijedor gdje će boraviti do sutrašnje utakmice protiv FK Rudar.

U Prijedor su otputovali sljedeći igrači: Dizdarević, Kanurić, Pidro, Trako, Šabanović, Hebibović, Đokanović, Ahmetović, Bodul, Ramić, Cmiljanić, Salčin, Bagarić, Kobiljar, Dervišagić, Palić, Kurdić, Imamović, Mešić i Konjalić.

U 4. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine očekuje nas susret između prijedorskog Rudara i ekipe Sarajeva. Sutrašnji susret zbog kartona propustiti će Amer Dupovac, dok Matthias Fanimo neće biti u konkurenciji zbog povrede skočnog zgloba, a nema ni Tine Sven Sušića.

Utakmicu protiv Rudara najavio je i šef stručnog štaba FK Sarajevo, Goran Sablić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali smo čitavu sedmicu da se nakon utakmice protiv Zrinjskog oporavimo i mentalno i fizički. Ekipa je na treniznima radila dobro i kvalitetno, tako da smo spremni za ovu utakmicu. Što se tiče nedostataka, sigurno da je otežavajuća okolnost to što nećemo moći računati na Dupovca, kao i igrače koji iz objektivnih razloga ne mogu biti na raspolaganju za utakmice. Igramo protiv protivnika koji će igrati na krilima dobrog rezultata kojeg su ostvarili u utakmici protiv Veleža u ponedjeljak. Očekujemo da će biti motivirani i spremni za utakmicu sa nama, a mi znamo šta moramo raditi. Cilj nam je da odigramo kvalitetniju utakmicu u odnosu na prethodnu i da pokušamo osvojiti sva tri boda".

Utakmica između Rudara i Sarajeva igra se sutra sa početkom u 17 sati na Gradskom stadionu u Prijedoru.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRESEDAN
Hljeb te neyebo šta uradiše od kluba za 6 mjeseci,isto Sj.Koreja postali,nikakvih info,ako i ima,ili su lažne ili plaćene pojedinim novinarima koji se prodaju za porciju ćevapa i kilu jabuka.
10 0
Brazuka
Laz uprave. Fanimu je istekla radna dozvola. Kakva povreda ccc
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi