Sarajevo poslalo Hamzu Bešića na posudbu

Talentovani štoper

Sarajevo poslalo Hamzu Bešića na posudbu

Admin Čaušević

Hamza Bešić u nastavku sezone neće biti član FK Sarajevo.

Sarajevo nastavlja praksu da mlade igrače šalje na posudbu. Prošle sezone na kaljenju su bili Halid Šabanović, Ševkija Resić i Numan Kurdić, a sada je na redu Hamza Bešić.

Talentovani 20-godišnjak će u narednom periodu nastupati u Prvoj ligi FBiH, tačnije u ekipi Vis Simm Bau.

Sarajlija koji igra u posljednjoj liniji se već priključio novoj ekipi, potvrđeno je za SportSport.ba i sigurno će predstavljati pojačanje za odbranu ambicizionog federalnog prvoligaša.

Bešić će u Simm Bauu na posudbi provesti jesenji dio sezone, dakle dogovorena je šestomjesečna posudba nakon čega slijedi povratak na Koševo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Štoper koji je ovoj sezoni Premijer lige nastupio protiv Posušja je već ranije bio na posudbi i to u Olimpiku gdje se nije dugo zadržao pošto je ta sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Prvom timu Sarajeva Bešić je priključen prije dvije godine, ugovorom za višestrukog prvaka BiH je vezan do ljeta 2024. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Ne znam ko ce im sada igrati. Dupovac kaznjen, Lazic nije registrovan. Ko ce igrati na stoperskoj poziciji? Postoje glupi potezi, i gluplji ali ovo je bas najgluplji potez uprave FK Sarajevo.
5 3
Baboisback
Bitno je da se istroseni polovnjaci iz komsiluka forsiraju u prvom timu. Glupani.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi