Ako uđu u grupnu fazu

Iz FK Tuzla City ponovo su obećali premije Veležu, ovaj put čak 100.000 KM!

Edmir Škorić

Tuzlaci spremni ponovo nagraditi prijatelje iz Mostara.

"U slučaju prolaza u grupnu fazu Konferencijske lige fudbaleri Veleža dobit će premije od 100.000 KM odlučeno je na danas održanoj sjednici Upravnog odbora", saopšteno je iz Tuzla Cityja.

Prethodno su Tuzlaci "premirali" Mostarce s 20.000 KM protiv AEK-a, pa su ubrzo novac poslali u kasu Veleža.

Sada su spremni nagraditi Rođene sa 100.000 KM u slučaju plasmana u grupnu fazu Konferencijske lige.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Velež u četvrtak na Grbavici igra revanš protiv Elfsborga nakon 1:1 u Mostaru, a u play-offu bi eventualno igrao protiv Feyenoorda.

"Smatramo da bi prolaz u grupnu fazu bila velika stvar za bh.fudbal i najveći uspjeh našeg fudbala. Na taj način bi porastao rejting Premijer lige ali i naših klubova i fudbalera i svi bi bili na dobitku. Vjerujemo u ovu ekipu Veleža da oni mogu do tog cilja", kaže predsjednik Tuzla Cityja Almir Hasić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.