U Veležu zadovoljno trljaju ruke, sprema se spektakl: Dvije tribine već rasprodate za Elfsborg

Meč se igra u četvrtak

U Veležu zadovoljno trljaju ruke, sprema se spektakl: Dvije tribine već rasprodate za Elfsborg

Admin Čaušević

Velež je jedini preostali predstavnik BiH na međunardnoj sceni. 

Nakon izbacivanja Colerainea i AEK-a Velež će imati priliku da "otpiše" i Elfsborg. Revanš susret trećeg pretkola Konferencijske lige igra se u četvrtak.

Karte za susret na stadionu Grbavica su u prodaju puštene u ponedjeljak. Zbog epidemiološke situacije za gledatelje su otvorene sjeverna, istočna i južna tribina.

Ulaznice su planule već prvog dana te praktično u prodaji više nema ulaznica za sjevernu i istočnu tribinu. Još uvijek se mogu nabaviti ulaznice za južnu tribinu.

Jedan kontingent ulaznica je prebačen i u Sarajevo, ali iz Centotoursa su nam rekli da su sve karte koje su dobili već prodate što je najbolji pokazatelj kakav interes vlada za utakmicu.

U međuvremnu, Fan shop mostarskog kluba radi punom parom. Mušterije se smjenjuju jedna za drugom s namjerom da kupe dres, majicu ili neki rekvizit sa simbolima Veleža.

Oglasi

Nema sumnje da će odlični evropski rezultati i euforija koja vlada u gradu na Neretvi donijeti i poprilično dobru zaradu te povećanje prihoda.

Cijene ulaznica za istočnu i sjevernu tribine su bile 25, odnosno 20 KM, dok cijena ulaznice za južnu tribinu iznosi 15 KM.

Prema nekim predviđanjima za očekivati je da na tribinama popularne Doline ćupova bude minimalno osam hiljada navijača Veleža iz svih krajeva BiH, regiona i svijeta.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Inače, Velež će u srijedu trenirati na Grbavici od 18:30, a sat i pol kasnije teren sarajevskog hrama fudbala će testirati i igrači Elfsborga koja sutra stiže u Sarajevo.

Podsjećanja radi, prvi meč u Švedskoj završen je 1:1 uz vrlo dobru igru Rođenih što im daje puno pravo da se nadaju prolasku do play-offa Konferencijske lige.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

block123
U Mostaru je trenutno lakse naci bubreg i ziranta nego kartu za utakmicu
13 0
donado91
Koja ste vi stoka,dodje vam lik i kupi 100karti i preprodaje po 100km :) stoko
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi