Plemići zabili četiri gola

Zrinjski ubjedljiv protiv hrvatskog trećeligaša

Admin Čaušević

Zrinjski nastavlja s odigravanjem pripremnih utakmica u pauzi između prvenstvenih susreta. 

Mostarci su danas na stadionu Pod Bijelim brijegom dočekali hrvatsko trećeligaša, ekipu Jadrana LP i slavili su ubjedljivu pobjedu sa 4:0.

Dvostruki strijelac za Plemiće bio je Madžid Šošić, dok su još pogađali Dragan Juranović i Mario Krstovski.

Nemanja Bilbija, Igor Savić, Ivan Bašić i Karlo Kamenar danas nisu nastupili, dok je meč propustio i povrijeđeni Danilo Šipovac.

U prvom poluvremenu igrali su Soldo, Ćorluka, Čoko, Magdić, Barišić, Zlomislić, Tešija, Šošić, Malekinušić, Juranović, Mašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku su nastupili Kukić, Tičinović, Bekić, Jakovljević, Magdić (od 60. Vrljić), Vazda, Gadže, Prskalo, Sabljić, Škrijelj, Krstovski.

Zrinjski u narednom kolu igra novi derbi. Mostarci će u ponedjeljak gostovati Borcu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.