Foto - Screenshot

Miralem i sin uživaju sa loptom

U nogama Edina Pjanića itekako ima talenta: Ovaj snimak to pokazuje

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić još uvijek je član Barcelone iako se dosta govori o njegovom povratku u Juventus.

Bh. veznjak iza sebe ima zaista burnu sezonu u katalonskom klubu. Kod Ronalda Koemana nikada nije dobio pravu šansu da pokaže šta zna i nije nikakvo čudo što želi otići iz Barcelone.

Pjanić mirno čeka rasplet situacije oko transfera. On je već prihvatio uslove Juventusa o smanjenju plate za 20 posto kako bi se vratio u Torino, no za sada je Bianconerima prioritet potpis Manuela Locatellija.

I dok čeka konačan dogovor o odlasku iz Barcelone, bh. veznjak slobodno vrijeme maksimalno posvećuje sinu Edinu.

Naravno, u njihovom druženju lopta je često glavni rekvizit, a Pjanić mlađi još je jednom pokazao da i u njegovim nogama ima talenta.

Miralem je objavio video na kojem se on i Edin dodaju u dvorištu. Lopta je konstantno u zraku, a sin bh. reprezentativca je pokazao da bi od njega u budućnosti mogao postati jako dobar fudbaler.

Dobre fudbalske gene i talenat očigledno ima, a vidjet ćemo hoće li na evropskim terenima Edin u budućnosti naslijediti oca.

Miralem Pjanić iza sebe ima zaista bogatu karijeru koju je počeo u Metzu. Igrao je još za Lyon, Romu i Juventus sa kojim je osvojio četiri titule prvaka Italije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.