Sergio Aguero se dobro počastio odmah po dolasku u Barcelonu
Foto - Screenshot

Ferrari od pola miliona eura

Sergio Aguero se dobro počastio odmah po dolasku u Barcelonu

M. Šljivak

Iskusni argentinski napadač Sergio Aguero (33) postao je novi član Barcelone.

Nakon deset godina u Manchester Cityju, gdje je postao prava legenda, Aguero je odlučio kao slobodan igrač potpisati za Barcelonu.

Argentinac ima velika očekivanja u Barceloni, a nakon što je stigao u Kataloniju, odlučio se počastiti i novim automobilom.

Novi Kunov ljubimac je Ferrari SF90 Stradale koji vrijedi oko pola miliona eura. Pokreće ga 1000 konjskih snaga, a 100 km/h ova zvijer dostiže za samo 2.5 sekundi.

Ferrari međutim nije najskuplji automobil kojeg je Aguero kupio. On je 2014. godine izdvojio čak milion i po dolara za Lamborghni Aventador, kojeg gotovo da nije ni koristio.

U Engleskoj je uglavnom vozio Range Rover kojeg je po odlasku iz Cityja poklonio jednom od radnika kluba.

Ovaj ga nije želio zadržati, pa je ubrzo završio na prodaji za cifru od 30.000 eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
Baca mi nije jasna prodala suareza za bescjenje u (konkurentski tim) koji je godinama tu koji je dihao za ekipu koji je redovno isporucivao 20 golova (ne volim ga prgav je i sve ostalo)zbog starosti 33 godine.. i onda dovede aguera koji vec 2 sezone muku muci sa povredama i da mu astronomsku platu i pokvari hemiju u ekipi...
6 0
GuiliDamou
A ti keno beri maline…
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi