Messi opušteno čeka veliki transfer
Foto - Screenshot

Posve je miran

Messi opušteno čeka veliki transfer

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Lionel Messi opušteno u svom domu u Barceloni čeka veliki transfer koji mu predstoji.

Čarobnjak iz Rosarija u narednim danima će postati novi član francuskog velikana PSG-a u čije redove dolazi nakon rastanka sa Barcelonom.

Navijači PSG-a su Messija danas očekivali u glavnom gradu Francuske. Međutim, Leo nije otputovao u Pariz i on opušteno u svom domu čeka konačan dogovor.

Kamere su danas uhvatile Messija kako opušteno odmara u svom domu. Sav posao oko transfera prepustio je ocu Jorgeu i advokatima, ali će u narednim danima put Pariza kako bi završio posao.

Messi bira između dva broja u PSG-u

Argentinska zvijezda napušta Barcelonu nakon dvije decenije, a novo životno poglavlje počet će u Parizu.

Oglasi

Transfer bi trebao postati zvaničan veoma brzo, a još uvijek se ne zna koji će broj na dresu Leo nositi u dresu francuskog viceprvaka.

Neymar mu je navodno ponudio dres sa brojem 10. To je Leo odbio, a zatim se pojavila informacija kako bimogao uzeti broj 19, kojeg je jedno vrijeme nosio u Barceloni i reprezentaciji Argentine. Taj broj u PSG-u trenutno nosi Pablo Sarabia.

Međutim, sada se pojavila mogućnost da Leo u PSG-u ipak uzme dres sa brojem 30. Upravo je sa ovim brojem debitovao u dresu Barcelone u zvaničnim utakmicama kao 17-godišnjak i neće biti iznenađenje ako ga budemo gledali sa ovim brojem na leđima.

Trenutno dres sa brojem 30 u pariškom klubu nosi jedan od rezervnih golmana Alexandre Letellier.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
ok . . ...... . . ............... . . . . . . . . . . . . .
5 0
WOLF20
Ma jok Messi sada na birou
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi