Foto - EPA

Nevjerovatno

Maramica koju je koristio Messi na oproštaju prodaje se za milion dolara

Midhat Šljivak

Lionel Messi napustio je Barcelonu nakon dvije decenije. 

Argentinski fudbaler zbog finansijskih problema u klubu nije mogao produžiti saradnju sa voljenim klubom i morao je da ode.

On je prošle sedmice postao novi član francuskog PSG-a. Potpisao je ugovor na dvije godine i spektakularno je predstavljen u Parizu.

Pred odlazak iz Barcelone Leo je sazvao press konferenciju. Naravno, nije mogao otići bez suza i zaplakao je pred bivšim saigračima i milionima gledalaca širom svijeta.

Tokom govora suze i nos je brisao maramicom koja se nekoliko dana kasnije pojavila u prodaji na španskoj stranici Mercado Libre.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na ovoj stranici koja se bavi aukcijama pojavila se maramica koju je koristio Messi. Navodno je potvrđeno kako je autentična i prodavač za nju traži čak milion dolara.

Zaista je nevjerovatno vidjeti ovako nešto.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.