Navijači PSG-a još će malo sačekati na debi Lionela Messija
Foto - EPA

Tek za dvije sedmice je spreman

Navijači PSG-a još će malo sačekati na debi Lionela Messija

Midhat Šljivak

Lionel Messi je prošle sedmice predstavljen kao novi fudbaler PSG-a.

Argentinska zvijezda potpisala je dvogodišnji ugovor sa pariškim timom, a njegov dolazak izazvao je pravo ludilo među navijačima francuskog velikana.

Apsolutno svi nestrpljivo čekaju Messijev debi za PSG, ali kako Argentinac još uvijek nije potpuno spreman debi će još malo pričekati.

Prvi meč u dresu PSG-a Messi će vjerovatno imati 29. augusta na gostovanju kod Reimsa, a to znači da ga nećemo gledati u petak protiv Bresta, iako su to mnogi očekivali.

Messi će prvi domaći nastup u dresu francuskog velikana imati 12. septembra kada na Parku Prinčeva PSG čeka Clermont.

Sigurno je da će to biti veliki dan za sve navijače. Očekuje se eksplozija cijena ulaznica koje su i za meč sa Strasbourgom prelazile 1.500 eura.

Od dolaska Messija PSG-ov fan shop bilježi rekordnu prodaju dresova i njegovim potpisom klub je napravio fenomenalan marketinški potez.

Top Komentari

emanuelmacron
**** vam on mater,tako je i sa neymarom vise neigra nego sto igra,****m te glupi arapahosu osim para nemas nista usebi,sto ga dovede da nam i on vadi zivce.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi