Foto - EPA

Pravda se nakon odlaska

Donnarumma se pravda navijačima Milana: Kunem se, nije nikog bilo

Midhat Šljivak

Gianluigi Donnarumma odlučio je napustiti Milan i karijeru nastaviti u redovima francuskog PSG-a.

Ovaj 22-godišnji čuvar mreže je gotovo šest godina bio prvi golman Rossonera, ali je na kraju odlučio da ode.

Prihvatio je Donnarumma ponudu PSG-a. To je naljutilo navijače Milana koji su ga nazvali izdajnikom i čovjekom kojem su samo pare bitne.

Donnarumma se povezivao još sa Juventusom i Barcelonom, ali on tvrdi da nije pregovarao sa ostalim ekipama dok je bio član Milana.

Također, isto tvrdi i za njegovog agenta, kontroverznog Mina Raiolu.

"Uvijek sam profesionalne odluke donosio sam. Porodica me uvijek podržavala, kao i Mino. On poštuje sve želje svojih klijenata. To je 100 posto tako".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Otišao sam iz kluba i nisam imao kontakta sa drugim klubovima. Kunem se da je tako. Znao sam da će se neko pojaviti ako dobro odigram Euro".

Na kraju je italijanski golman završio u PSG-u i napustio je Rossonere nakon 251 odigrane utakmice za klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.