Svlačionica PSG-a je već odabrala "uljeza" iz famozne petorke

Novi članovi u timu

Svlačionica PSG-a je već odabrala "uljeza" iz famozne petorke

A. Čaušević

Mnogi ljubitelji fudbala s nestrpljenjem čekaju da vide najjačih mogućih 11 novog fudbalskog dream teama. 

PSG je obavio najbolji prijelazni rok u posljednjih desetak godina viđen u svijetu fudbala. Kako iz ugla finansija tako i igračkog kvaliteta.

Novi članovi svačionice su postali Achraf Hakimi koji je plaćen 60 miliona, dok su besplatno stigli Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos i Lionel Messi.

Radi se o zaista vrhunskim igračima koji su među najboljim na pozicijama koje pokrivaju pa se od PSG-a očekuju velike stvari u novoj sezoni i osvajanje svih trofeja.

Pojedini inostrani mediji, tačnije oni u Španiji, pišu da su u svlačionici PSG-a već izabrali "uljeza" iz famozne petorke, a navodno je izbor pao na Sergija Ramosa.

Pozivajući se na izvore iz svlačionice pariškog kluba El Larguero navodi kako se već pojavljuje nezadovoljstvo zbog Ramosa jer stigao kao povrijeđen igrač.

Navodi se da se Ramos mora što prije oporaviti i napuniti baterije jer mu glavni konkurenti Marquinhos i Kimbembe namjeravaju itekako otežati stvari.

Nekim ljudima iz klupskog osoblja koji rade s igračima se ne sviđaju i Ramosovi zahtjevi koje postavlja. Ne sviđa im se što ja zaboravio da više nije kapiten kao u Realu te da u timu ima još zvijezda koje su čak i veće od njega.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Za sada se ne zna kada će Ramos uopšte debiotovati za PSG jer se još uvijek oporavlja od povrede lijeve noge. Počeo je trenirati individualno, ali je datum povratka na teren nepoznat.

Inače, i nova najveća zvijezda ekipe, Messi, čeka na debi. Protiv Strasbourga nije igrao, ali bi trebao igrati u petak na gostovanju kod Bresta. 

Top Komentari

denimen9
Ramos im je babo svima tamo.
14 9
DadiG
Zanima me kako je Čaušević došao do ovoga
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi