Detalji iz svlačionice Rossonera

"Rebić sluša najgoru muziku, onu hrvatsku..."

Admin Čaušević

U svlačionici Milana često se mogu čuti jezici s našeg govornog područja pošto dres Rossonera nose Zlatan Ibrahimović, Ante Rebić i naš Rade Krunić. 

U "multinacionalnim" svlačionicama uvijek ima dosta različitosti, ali i zanimljivosti. Tako je i u Milanu gdje igraju igrači iz više zemalja.

O nekim detaljima iz svlačionice za belgijske medije govorio je Alexis Saelemaeker, a svakako najzanimljivija je ona o Ante Rebiću.

"Mislim da najgoru muziku sluša Rebić. Sluša hrvatske pjesme koje ne ulaze u moj ukus",kazao je Saelemaekers.

Kao najgoreg plesača izabrao je Gianluigija Donnarummu koji je u međuvremenu otišao, pa je za njegovogo nasljednika izabrao Davida Calabriju.

"Rafael Leao je najtalentovaniji. Više puta sam mu rekao da ako hoće može osvojiti Zlatnu loptu. On se najbolje i oblači, zajedno sa mnom."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Belgijanac je kazao da se najviše druži sa Theom Hernandezom te Olivierom Giroudom koji je nedavno stigao u klub.

Milan novu sezonu Serije A počinje gostovanjem Sampdoriji. Rossoneri su nakon godina i u Ligi prvaka pa će predstojeća takmičarska godina za navijače milanskog kluba biti sigurno puna očekivanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.