I Florenzi je napustio Romu, u petak je na ljekarskim

Još jedan od "legionara"

I Florenzi je napustio Romu, u petak je na ljekarskim

Admin Čaušević

Osim Edina Džeke još nekoliko igrača koji su proteklih sezona nosili dres Rome su napustili tim iz italijanske prijestolnice. 

Dres Vučice i predstojeće sezone neće nositi Alessandro Florenzi, bivši kapiten Rome koji je prošle takmičarske godine bio član PSG-a.

Za prvaka Evrope s Italijom nema mjesta u taboru Vučice, a već je poznato gdje će nastaviti karijeru. Barem tako tvrde italijanski mediji.

Naime, Florenzi se već sada može smatrati novi fudbalerom Milana nakon što su klubovi dogovorili sve uslove.

Iskusni "univerzalac" u redove Rossonera stiže na posudbu za milion eura, a milanski klub će moći da otkupi njegov ugovor za 4.5 miliona eura.

Florenzi će u petak stići na ljekarske preglede nakon čega će uslijediti potpis. Upitno je da li će imati pravo nastupa u prvom kolu na gostovanju kod Sampdorije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako Florenzija i Džeku velike prijatelje iz vremena dok su nastupali za Romu čekaju žestoki okršaji u milanskim gradskim derbijima.

Podsjećanja radi, danas je Romu napustio i Pedro koji je potpisao za gradskog rivala, Lazio. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamic14
Tako Pedra I Dzeku ocekuje Rimsko Milanski derbi ??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi