Tuzla City u narednom kolu dočekuje Rudar Prijedor

I Musemić mora na 'hlađenje'

S. Mlaćo
I Husref Musemić će propustiti meč narednog kola Premijer lige. Tuzla City je sinoć remizirao protiv Zrinjskog u Mostaru, a vidjeli smo dosta uzbuđenja pred kraj.

Posebno 'vruće' je bilo pored klupa, a žuti karton dobio je upravo i Musemić. To je bio njegov treći žuti karton ove sezone i neće voditi ekipu protiv Rudara iz Prijedora.

Na klupi neće biti ni Selver Ahmetović koji je isključen sinoć u Mostaru.

Tuzlake će tako predvoditi prvi pomoćnik Musemića Dženis Ćosić.

Musemić prokomentarisao tenzije

"Igrale su dvije ekipe koje su imale maksimalan broj bodova i očigledno igraju dobro. Istinski derbi. Možda je ovo i realan rezultat, žao mi je što je na kraju došlo do ovih tenzija, mi smo došli da igramo fudbal", rekao je Musemić, nastavivši:

"Evidentno je da smo u drugom poluvremenu pali. Pokušali smo sa izmjenama, neki su odgovorili, neki nisu. Na kraju realan rezultat. Ovo su dvije ekipe koje su u najboljoj formi i trebao je da bude jedan pravi fudbalski spektakl".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Generalno možemo da budemo zadovoljni. Ne možemo na kraju da budemo nezadovoljni s ovim rezultatom".

Podsjećamo da je u samoj završnici došlo do verbalnog obračuna između dvije klupe, a Musemića je domaća publika vrijeđala, na šta je on odgovorio ironičnim aplauzima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.