Musemić: Žao mi je zbog tenzija na kraju, mi smo došli da igramo fudbal

Trener Tuzle na pressa konferenciji

Musemić: Žao mi je zbog tenzija na kraju, mi smo došli da igramo fudbal

E. Škorić

Nakon utakmice Zrinjski - Tuzla City (1:1), svoj komentar na press konferenciji dao je trener gostiju Husref Musemić.

Musemić je kazao da je zadovoljan s bodom, ali smatra da su tenzije na kraju bile suvišne.

"Igrale su dvije ekipe koje su imale maksimalan broj bodova i očigledno igraju dobro. Istinski derbi. Možda je ovo i realan rezultat, žao mi je što je na kraju došlo do ovih tenzija, mi smo došli da igramo fudbal", rekao je Musemić, nastavivši:

"Evidentno je da smo u drugom poluvremenu pali. Pokušali smo sa izmjenama, neki su odgovorili, neki nisu. Na kraju realan rezultat. Ovo su dvije ekipe koje su u najboljoj formi i trebao je da bude jedan pravi fudbalski spektakl".

"Generalno možemo da budemo zadovoljni. Ne možemo na kraju da budemo nezadovoljni s ovim rezultatom".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo da je u samoj završnici došlo do verbalnog obračuna između dvije klupe, a Musemića je domaća publika vrijeđala, na šta je on odgovorio ironičnim aplauzima.



Top Komentari

Lacosta
Ovakvim likovima kao što je Musemić, zakonom bi trebalo zabraniti da se približne stadionu na kilometar. On pljeskao na psovke, a jes fin u p.... Materinu. Lik od prvog koraka prema klupi počinje da provocira tribinu.konstantno istrčava iz trenerskog područja. Konstantno pravi na petu situaciju, u terenu i između klupa dvije ekipe, i prema tribini. I onda kad mu cijela tribina skandira i sjeti mu se mame. On plješće, on ko bi a gospodin. Jes, ali u k..... Sve je dobro dok jednom ne isprovocirali tribinu tako pa da mu pola tribine upane na klupu i. j... Mater i njemu i svim igračima. Taj lik je zlo Bih nogometa
6 34
KviskoKvesic
Husronja je od prve minute počeo provocirat ovo je njegov stil i nema veze koji klub vodi on je jedana obična seljačina i glupan,islamista isilovac i taliban i obicno ****o
5 31

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti