Tuzla City u narednom kolu dočekuje Rudar Prijedor

I Musemić mora na 'hlađenje'

17

Komentari (17)

Kremenko
Treba ovaj *****ki kazniti sa 5 utakmica bez gledalaca. Nisu ovo navijači to su hercegovačka gamad!!!
user1022
S vama ******ma, niko po seljakluku nije ravan.
emanuelmacron
ja sam umjereni Slobodin pratilac,zato sto me vecinom ,razocara,krene stane,pa sve tako.Ipak klub sa 100-snjom tradicijom,da uvropi vidi samo Las palmanas,i izgubi 8:3 /2 je malo brate.Ali lagano sam svatio .da jednostavno ja radnicko dijete rastao u Batvi,nikad nisam mogao ni primirisati,tom klubu,zato sto je on za djecu elitnih tuzlaka, i poneki taliban uleti.E zbog toga je nama ostalo da budemo samo navijaci fukare,a igra tonije za nas neznamo mi to.L.P i zato ste luzeri i vjeciti gubitnici.
LuisCarlo
Seljačina teška. Vrijeđali su ga Pitari isto. Dođe u Mostar i Bijeljinu pa provocira.
Edin Merlin
@LuisCarlo

Njegovo ime kad spomenes moras ustati i mirno stati..! Doktor fudbala za sve trenere na prostorima bivcse Jugoslavije !
user1629380121
Ko provocira smece jedno
Kremenko
Luise carlo ti si ustasko/uzp g-vno
user1022
Ovog je Bog kaznio u startu, pa gledaj mu, face hahahaha
UM1905ZM
Husref je jedna obicna seljacina,takve psovke koje on govori rijetko gdje mozes cuti,hvata se za ***** gestikulira prema publici ,mase prema publici,pokazuje srednji prst...Trener dobar,kao osoba odron!
hotonjskimaher
sta treba pustit da mu **** majku ovi iz manjeg dijela mostara normalno da ce uzvratit
UM1905ZM
Ocito ne znaš Mostar,cim ti je ovaj dio manji dio Mostara
user1022
Sta ce seljak, na istocnoj strani glavna cesta jednosmjerna.
mostarac
Ali je glavna cesta kod nas ..1980 je moj dedo isao u lov na Panjevinu i Djikovinu i onda se vi skotrljaste iz zapadno Hecegovackih vuko****na...Carina,Mahala,Luka,Cernica,Santiceva je Mostar a ovo ostalo Rudnik,C2,Panjevina,Balinovac,Djikovina gdje ste se vi skotrkljali su nam bila izletista !!!
sloboda72
Musemić nema tri žuta kartona.Ima dva i to iz Trebinja i sinoć iz Mostara.PROTIV SARAJEVA, ŽELJEZNIČARA I POSUŠJA NIJE DOBIVAO KARTONE.
Rajvosa2019
Hehehe Husrefe vec 3 zuti , a sezona tek pocela - dao bi sinoc zadnju cvaju samo da sam mogao cuti sta si opet psovao :-))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.